Alternative Movement

Движение за алтернативна музика

Nanotech

Пламен Николов АКА NanoTech е продуцент и DJ от България. Той започва пътуването си в музиката на 15-годишна възраст с проекта DarkAngel чрез който композира предимно Ambient / Experimental и Downtempo. С течение на времето той придобива знания за структурата на песента и теория на музиката и премина към по-строго структорирани музикални жанрове като Chillout / Trip-hop / Jungle / DnB под името Omirion.

Около 19-годишна възраст той открива нещо ново, суб-култура на музика фокусираща около твърди, изкривени кикове и агресивни ритми, той открива Hardcore техно и така проекта Psychotical се ражда, като се фокусира върху стилове като Speedcore / Terror и Extratone.
Psychotical имаше умерен успех в Producer / Dj сцена на България, което му спечели няколко прилични участия. След нервна криза причинени от недоволството заради състоянието на популярната музика и отношението на клубни собственици, водещо до множество неуспешни участия, Psychotical беше прекратен, с всички мастър миксове и онлайн присъствие изтрити, оставяйки само шепа от песни в бездната на youtube и интернета.

След 1-2 години почивка Пламен Николов решава да започне нов проект, наречен NanoTech. Използвайки сега огромния си опит в работата с жанрове вариращи от Ambient до DnB, от Техно до Транса до speedcore, музиката NanoTech се фокусира върху смесване елементи от различни жанрове, с акцент върху Minimal Techno и Hardtek.

Като DJ, NanoTech се фокусира върху Minimal Techno / Psy Trance / Industrial Hardcore / Frenchcore


Facebook:


SOUNDCLOUD :


MIXCLOUD :


Updated: 08.02.2018 — 14:47
Alternative Movement © 2017