Alternative Movement

Движение за алтернативна музика

Joy’s B-Day Massacre 2016

OVERLOAD pres. JOY’S B-DAY MASSACRE 10.9.2016

joys_bday_2016
Есента на 2016 ще предложи приятна изненада за любителите на тежкия електронен звук. Традиционната DJ „касапница“ в Party Center 4km по случай рожденният ден на JOY се очертава да бъде много силна и разнообразна от към изпълнители и стилове. Партито ще има 2 сцени: Основна – със стилове Schranz, Industrial и Hardcore. На втората сцена ще са изпълнителите занимващи се с Drum&Bass и Crossbreed.

От Alternative Movement ще чуете SML as FREAKUIENCE и THE DARK ONE, който заедно ще ви подлудят със специфичния си твърд индустриален звук. На дръм сцената пък ще има тежка кросбрийд битка между DEFRAGLER и ACID SPIRAL 23 a.k.a. IZSTERIA.

Самият рожденик JOY ще ни зарадва с няколко сета на основната сцена. Повечето изпълнители едва ли имат нужда от представяне. Може да отличим любимите ни MOKUSHI а.к.а. XENOPROXY , NOBODY, METALIX и OMEN, който познвате като чести гости на партитата и Video Showcase ни. Любителите на Neurofunk дръм и бяс ще поскачат на D-MENTAL – победителят от HMSU Mix Contest за Broken Balkanz, Sizmal и jump-up машината CTRL+J.

Всички диваци, харесващи 200 и повече удара в минута, ще имат шанса да си запалят кецовете на SHANODJ и DREADKICK. Освен тях, ще чуете: GROZDANOFFRAGMAN -b2b- HARDTECHNICSCOPJAVIBOOGIEMANDEDREX & MEIONRYUKDNAprocess.

Няма място за чудене, каним ви на брутален звукокалипсис, който не трябва да пропускате!

За това масивно парти са виновни: OVERLOAD, BassBOX, Sketches BulgariaAlternative MovementMetafiziq RecordingsGabba Music OnMental Disorder Recordings. Следете страниците ни, за да знаете къде ще е следващото яко събитие.

FB събитие: www.facebook.com/events/145920285841454/

За загрявка: Defragler – What I Call Drumcore (Promo mix) 18.08.2016

Updated: 30.08.2016 — 0:20
Alternative Movement © 2017